23,24 en 25 maart
Blijf op de hoogte en volg Claudine
26 Maart 2013 | Argentinië, Buenos Aires
Er is nog een Nederlandse dame bijgekomen en die is snel ook!
Na de training een Argentijns restaurant bezocht.
Zondag met zn allen een stadstour door BA gemaakt, met de bus.Langs het graf van Evita Peron, een zeer indrukwekkende begraafplaats en aantal andere bijzondere plekken.
S'avonds werden we verwacht bij de receptie van de organisatie voor een verdere kennismaking met de andere 91 runners.Er lopen er 20 de halve marathon, de rest, 72, lopen de hele.Daarna ook nog gegeten met de hele groep.
Maandag ben ik met een paar Amerikanen naar Uruquay gevaren.Naar Colonia, en aardig stadje om te bezoeken.Net nog een laatste trainingsrondje gedaan, want morgen vlieg ik naar Ushuaia, waar de boot wacht....
Het zal voorlopig mijn laatste verslag zijn, ik denk niet dat er verbinding op de boot zal zijn.Ik wil jullie heel erg bedanken voor jullie support !
tot snel!
26 Maart 2013 - 06:51
Irma:
Misschien pak je dit berichtje nog nét mee...
goeie vlucht, rustige overtocht, [met of zonder pleister :) ] en dan het moment supreme!
héél véél succes! -
26 Maart 2013 - 06:52
Corinne:
Klinkt als een zalige voorbereiding. Goede vlucht en veilige reis op de boot. Kijk uit naar mijn Orca"s en het Zuiderlicht. -
26 Maart 2013 - 07:26
Sacha Van Duijn:
hee clau heel veel sterkte en succes. en vooral geniet van alles en toy toy toy
xxx sacha en fam van duijn. -
26 Maart 2013 - 08:02
Elly:
Hey Claudine,
Leuk om je belevenissen te lezen. Klinkt goed allemaal! Nu op naar een heel ander gedeelte van de trip! Heel veel succes en plezier! Kuzz.
(Had trouwens gedacht dat er veel meer verschillende nationaliteiten mee zouden doen..) -
26 Maart 2013 - 09:04
Lenie:
Ga genietennnnnnnnnnn -
26 Maart 2013 - 09:05
Nicole:
Hoi Claudine,
Leuk dat je een blog bijhoud, spannend nu hè?heel veel succes, geniet en beleef dit avontuur ten volle groeten Nicole -
26 Maart 2013 - 09:31
Kees Rutgers:
Heel veel succes gewenst.
26 Maart 2013 - 13:01
Esther:
Hi Clau,
Super leuk dat je een blog bijhoudt. Nogmaals toi toi toi en enjoy. -
26 Maart 2013 - 16:26
Jim En Liz:
Claudine nog een laatste groet voor je het grote avontuur aangaat. Veel plezier en zet hem op. jim en liz -
26 Maart 2013 - 18:13
Hoi Claudine, wat een fantastisch avontuur! Ik duim voor een supermarathon! -
27 Maart 2013 - 21:38
Ans Berg:
Hoi Claudine,
Het is nu 27 maart,dus je zal dit pas later lezen ik hoop nog wel voor je loop (al denk ik het niet) ik denk veel aan aanstaande zaterdag en ik hoop dat je een mooie tijd loopt,maar wat eigenlijk nog belangrijker is dat je geniet.
Want dit maken maar zo weinig mensen mee, dus nogmaals toi toi.
Groetjes Ans -
30 Maart 2013 - 13:12
Marcel Van Rhee:
Hè Clau, vandaag gaat het dan eindelijk gebeuren! Het avontuur dat maar voor weinig mensen is weggelegd! Ik hoop dat je met volle teugen geniet van wat er allemaal gebeurt!
Ik wens je heel veel sterkte en succes en vooral geniet van deze unieke ervaring!
Toi toi toi, hoop dat je ongeschonden terug komt! Ben wel ongelooflijk trots op mijn bijvrouw!
Misschien moet je nog een paar foto's plaatsen want tot nu toe is het nog een beetje karig joop van tellingen! We kijken er naar uit!! Xxxxxx van ons! -
30 Maart 2013 - 20:56
Ans Berg:
Hoi Claudine ik ben zo nieuwsgierig hoe je loop gegaan is
Hoop gauw wat te lezen van je
Gr Ans